Logo 1907

Logo 1907

duminică, 1 octombrie 2017

Intalnirea Nationala ClubLancia 2017

Intalnirea Nationala ClubLancia 2017:

http://www.clublancia.ro/forum/index.php?/topic/934-intalnirea-nationala-clublancia-2017/ 

 

Cum timpul trece foarte repede si se apropie intalnirea nationala as avea nevoie de ajutorul vostru:

1. sa stiu cam pe cate persoane ne vom putea baza (locatia nu e foarte mare si e nevoie de stiut cat mai exact nr de camere);
2. sa aflu parerea voastra legat de niste materiale promotionale.

Asadar, dupa primele doua intalniri m-am gandit ca ar fi frumos sa ne vedem in haine noi si anume, pentru inceput cate o sapca si o vesta, bineinteles personalizate. Dupa ceva cautari, si pe plan local si pe net, am gasit o firma care se ocupa cu asa ceva, se numeste Samdamgifts iar site-ul este www.samdam.ro. Este daca nu singura, macar printre putinele la care nu trebuie sa dau comanda de peste 20 de produse.

O sa vedeti in atasament doua modele de vesta si doua modele de sapca. Vom purcede la vot democratic.

Eu primul:

1.  Voi participa la intalnirea national clublancia - 2 persoane
2.  Votez cu primul model de sapca,cea cu sigla Lancia si scrisul in fata iar pentru vesta votez primul model, cel de la Russell. Am sa iau si pentru sotie o vesta, deci ma trec pe lista cu o sapca si doua veste.

  Vesta va avea brodata in fata sigla Lancia (alb cu albastru de diamtru aprox. 80mm) iar pe spate va scrie "Club<sigla Lancia>.ro" Luni o sa aflu si un pret estimativ, cu cat e mai mare comanda ca nr de bucati cu atat e si pretul mai mic. Eu preconizez ca vom fi cam de 10 veste, as vrea sa scot un pret cam de 100 de lei pentru o vesta + o sapca. Pentru culoarea vestei vom alege cel mai probabil "Navy" (sau "French Navy")

Avem o saptamana la dispozitie pentru vot. Se subintelege ca nu e nimeni obligat sa ia vesta si/sau sapca. Eu personal nu am nici de castigat, nici de pierdut. E doar un proiect cu care vreau sa contribui pentru comunitatea pasionatilor de Lancia.

Nota: la modelul Mens gilet outdoor fleece de la Russell exista si varianta pentru doamne, atasez la documente, inclusiv aveti calculatorul de marimi.

Amanunte in postaea #6 !

*********

Locatia este in Bucovina la Casa Bunicilor din Manastirea Humororului, jud. Suceava.

Data va fi 20-22 octombrie 2017.

https://www.casabunicilor.com/

Pensiunea Casa Bunicilor
Str. Chilia nr. 22, localitatea Mănăstirea Humorului
judeţul Suceava - zona turistică Bucovina

Telefon (004) 0747 51 22 91

E-mail casabunicilor@yahoo.com
Web www.casabunicilor.com 


 

 *********

 Postarea #16:

Salutare.
Scuzati de intarziere dar de-abia astazi am primit si eu mail de la firma cu produse promotionale.
Asadar: vesta de la Russell (84600 Mens Gilet Outdoor Fleece) costa 14,672 euro fara TVA iar broderia este 9,25 euro fara TVA sigla cu Lancia din fata si 10,29 euro fara TVA scrisul ci broderia de pe spatele vestei. Asta inseamna aproximativ 80 de lei cu tot cu TVA vesta propriu-zisa si 100 de lei cu tot cu TVA broderia fata-spate. Nu prea e deloc pe aproape la ceea ce speram eu dar astea sunt preturile. O fi mult? O fi pretul corect? Spuneti si voi.
Daca cineva cunoaste in alta parte mai ieftin sau vrea sa se implice si eventual sa proiecteze un alt logo cu clubLancia e binevenit. Eu nu ma pricep la design asa ca am venit cu cea mai simpla idee.

Ar mai fi o varianta sa iesim un pic mai ieftin in cazul in care majoritatea va fi de acord sa mergem pe acest proiect. Poate e cineva pe aici printre colegi care are firma sau poate se intelege bine cu seful la firma la care lucreaza si ar putea vorbi sa cumpere vestele brodate pentru firma respectiva ca si uz intern sau ceva de genul asta iar noi sa ii platim doar pretul fara tva care ar fi in jur de 150 de lei/bucata si ei/el sa nea dea vestele. Daca nu, pretul "intreg" ar fi de 187 de lei bucata (la un curs de 4,6lei/euro).  Ma repet, sa se inteleaga clar, eu nu am nimic de castigat.

Daca e prea mult si nu merita atunci nu mai facem.
Sapcile si eventual tricouri o sa fie pentru anul viitor. Momentan sunt foarte putini doritori.

===========Un comentariu: