Logo 1907

Logo 1907

luni, 14 noiembrie 2016

AlfaFest 2016 – Maramureșul a găzduit familia AlfaClub cu brațele deschise

După 10 ani în care alfiștii au cucerit, cu pasiunea lor pentru constructorul italian, unele dintre cele mai frumoase orașe ale țării – Sibiu, Brașov, Suceava, Sighișoara sau Tulcea -, anul acesta gazda festivalului Alfa Fest 2016 a fost uimitorul Maramureș.

Cea de-a 11-a ediție s-a desfășurat în perioada 17-20 iunie la Vișeul de Sus și a adunat posesori și pasionați de Alfa Romeo din toate colțurile țării, dar și oaspeți din străinătate.

AlfaFest01

Aproximativ 50 de reprezentante ale mărcii, de la un Spider ce marca sfârșitul anilor ’70 și până la unele dintre cele mai recente modele Alfa Romeo, MiTo și Giulietta, au acceptat propunerea organizatorilor de a duce tradiția mai departe.
Și pentru că vorbim de tradiție, iar „lemnul” și “apa” sunt două cuvinte care definesc cel mai bine istoria și viața maramureșenilor, participanții au fost invitați la o calatorie în timp, atât de specifică locului.
Pentru o zi, alfiștii și-au lăsat mașinile în parcare și au pornit la drum pe valea Vaserului, care traversează munții Maramureșului, în mijlocul unuia dintre cele mai frumoase și mai salbatice peisaje din România. O experiență frumoasă, cu bătrâna Mocănița, un tren cu aburi construit după Primul Război Mondial, ce merge pe una dintre ultimele șine de cale ferată pentru locomotivele cu aburi încă activă din Europa.


AlfaFest07
AlfaFest08

................

Articol integral pe =>  http://flawless.ro/alfafest-2016-maramuresul-gazduit-familia-alfaclub-cu-bratele-deschise/

https://www.facebook.com/simplyflawless.ro




Un comentariu: